Ga naar de inhoud

Sportmanagement

Nee, ik heb (nog) geen directe contacten met grote clubs in binnen of buitenland. Maar mijn insteek is dat de gemotiveerde talentvolle voetballer met karakter die zich onder mijn hoede bevindt zichzelf zodanig gaat ontwikkelen dat hij zichzelf onder de aandacht van die clubs brengt. Zo simpel is het! Hij is zijn eigen etalage en het wemelt op de Nederlandse voetbalvelden van zaakwaarnemers en scouts. Samen keihard werken aan zwakke punten en sterke punten verbeteren. Een van die punten is krachttraining (met bijbehorend voedingsadvies). Op de club is dit vaak onvoldoende aanwezig of te weinig gebaseerd op het individu. Krachttraining mits goed toegepast is een zeer geschikt hulpmiddel om de voetballer naar een (veel) hoger niveau te brengen. Door krachttraining:

  • sterker in de duels;
  • harder lopen, in het bijzonder korte aftstand;
  • efficiënter lopen, in het bijzonder langere afstanden;
  • hoger springen;
  • algehele betere fysieke gesteldheid;
  • minder blessure gevoelig.

Bij de sporters die onder mijn management staan wordt dit gewoon geregeld. De sporter hoeft daarvoor niet apart te betalen. Datzelfde geldt voor dooddoeners als “je lange bal moet beter”. Als je lange bal beter moet dan en de club gaat er niet mee aan de slag dan doen wij het zelf. Datzelfde geldt voor een zwak of minder linker of rechterbeen. Gewoon extra trainen. Andere voorbeelden aparte sprint/looptraining. Als ik de deskundigen moet geloven schort er bij de meeste voetballers een hoop aan de looptechniek. Dit is erg belangrijk wat in voetbal gaat het erom wie het 1e bij de bal is of het snelst op de juiste plek is. Door een goede looptechniek gaat men niet alleen harder lopen maar worden langere afstanden ook makkelijker gelopen. Een laatste voorbeeld is conditie . Ik onderhoud goede contacten met Sportgeneeskunde Rotterdam. Daar heb ik al vaak gehoord dat het met de duurconditie van de gemiddelde profvoetballer veel beter kan. Dit is gewoon meetbaar door een zgn. inspanningsecg. Dus bij twijfel gewoon testen. Meteen een mooi meetmoment om verder mee te werken. Indien noodzakelijk kan bij hen ook een gangbeeldanalyse van de loop gemaakt worden. De moderne actieve zaakwaarnemer staat niet met zijn handen in de zakken. Die steekt de handen uit de mouwen en zoekt actief naar oplossingen om zijn jongens beter te maken.

Door deze manier van werken kan en wil ik niet ongelimiteerd voetballers onder mijn hoede nemen. Maar ben ik op zoek naar gemotiveerde talentvolle voetballers met karakter die het maximale uit hun carrière willen halen. Indien het bovenstaande u aanspreekt neem dan contact met mij op via info@2benig.nl.

met vriendelijke & sportieve groet,
mr. Roy Hagenaars

PS Ik ben bijna 20 jaar advocaat geweest en heb ik meer dan voldoende kennis op het gebied van contracten en financiële zaken.